КОРИСНО ТА ЦІКАВО ПРО СТОЛОВИЙ ЕТИКЕТ Й НАНОМОЛЕКУЛЯРНІ ІННОВАЦІЇ

Педагогічні працівники Бориславської територіальної громади стали учасниками майстер-класу, який поєднав у собі два, здавалося б, різні світи: етикет та наномолекулярну кухню.

Під чітким керівництвом шеф-кухаря, на базі ресторану «Ту Стань», учасники заходу освоїли секретну мову сервірування та використання столових приборів, серветковий етикет. Разом із основними правилами ресторанного етикету дізналися неймовірні цікавинки у сфері гастрономії. Апробували новітні технології та інноваційні методи використання наукових законів на кухні для створення візуально вражаючих й смачних страв.

Дякуємо шеф-кухарю ресторану Ігору ПОПЕЛЮ за гостинність, корисний і цікавий майстер-клас.

Гарні манери – це не ознака розкоші, а свідчення гармонійного розвитку особистості!