Безпечне харчування

Організація харчування

 Тип документа№ документаДатаНазва документа
Закон України№ 19 редакція від 21.03.2021Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Закон України№ 474-IXвід 16.01.2020Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб
Постанова КМУ№ 305 від 24.03.2021Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку
Наказ Мінекономіки№2743від 17.11.2020  Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти
Розпорядження КМ України№ 1008-рвід 5.08.2020Про затвердження плану заходів з реформування системи шкільного харчування
Наказ Мінекономіки№ 2208від 30.10.2020  Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти
Наказ МОЗ України№ 2205 від 25.09.2020Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти
Наказ МОН№ 446від 08.08.2019Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР
Постанова КМ України№ 896від 31.10.2018 Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.  
Постанова КМ України  № 116від 22.01.2016,  Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість
Постанова КМ України№ 856редакція від 04.06.2003Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах