КУРІНЬ ІМЕНІ Р. ДАШКЕВИЧА СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ

10 жовтня юні джурівці з рою “ТУСТАНЬ” Куреня ім. Романа Дашкевича, що функціонує при ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7, вирішили по-особливому відзначити десятиріччя своєї діяльності. Вони вирушили у захопливу мандрівку до одного з найкрасивіших місць України — на Горганський хребет, де піднялися на вершину гори Ґрофа (1748 м). Цю чудову поїздку для учасників гуртка організувало управління культури, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.

“Сказати, що там красиво, — це нічого не сказати, там — фантастично! Неймовірні краєвиди з усіх сторін, а довколишні гори видаються килимом… Саме тут розумієш слова кіногероя Івана Довбуша “То є мої гори, і я є тут ґазда…”. Більшість з нас після такого активного відпочинку втомлені, але усі — щасливі. Ми отримали багато позитивних емоцій, які залишаться у пам’яті на все життя”, — такими враженнями діляться джурівці після поїздки.

Протягом своєї десятилітньої діяльності вихованці військово-патріотичного гуртка “Джура” постійно беруть участь у різноманітних заходах: від патріотичних ініціатив на території Бориславської громади, до змагань на національному рівні. Вони неодноразово ставали переможцями Всеукраїнського етапу військово-патріотичної гри “Сокіл “Джура”. Крім того, джурівці часто організовують благодійні акції, головна мета яких — це збір коштів на потреби наших Захисників.

Дякуємо вам за вашу активну роботу, наполегливість та самовідданість у патріотичному вихованні молоді! Бажаємо досягати ще більших висот і виборювати нові перемоги! Пишаємося вами!